->  Foto 2012 >>> 8.12.2012.: -Ante Vene u glazbenim vodama

 

ŽUPLJANIN U GLAZBENIM VODAMA...

 

     Ovih dana većina nas iz župe bila je „prikovana“ za televizore kad se emitirala emisija Pjevaj moju pjesmu u kojoj je nastupao naš župljanin Ivan Ramić. Za to vrijeme jedan drugi župljanin krči sebi put u hrvatskoj glazbenoj sceni na sebi svojstven način.

    Ante  Vene osamnaestogodišnjak iz Pruda,  kojeg mlađa populacija zna da je već godinama mixao glazbu i puštao je po kafićima i raznim klubovima. Mnogi nisu u tom „poslu“ vidjeli nešto od čega bi se moglo normalno živjeti ali on je svojim ustrajnim radom danas najmlađi glazbeni producent u Hrvatskoj koji je svoje autorsko djelo predao u ZAMP-u. Po završetku srednje škole gdje je stekao zvanje kuhara, zbog nemogućnosti rada u svojoj profesiji  bavio se onim što voli, glazbom te se zbog nje odselio u Zagreb.

U novoj sredini dolazi do izražaja njegova producentska nadarenost  te snima nekima albume. Posljednji  singl Ivone Urošević (polusestra  Gorana Karana) je njegovo djelo te ga možete pogledati  na Youtubu

     U pripremi su snimanja za neka poznata imena domaće estrade ali o tome ćemo po odrađivanju istih. Ovih dana u Hrvatskoj jedan drugi Ante je u srcima svih a mi u župi našemu Anti želimo puno uspjeha u radu koji ga čini sretnim.