->  Foto 2013 >>> 22.3.2013.: -uređuje se okoliš župne crkve

 

Novosti u župi 22.3.2013.

         Iako je župnik uputio poziv svim mještanima da u skupinama po nekoliko sati dnevno odvoje za rad oko župne crkve i dvorane odaziv je vrlo loš. Danas se ukazao i prvi dan da se moglo raditi a u popodnevnim satima zatekli smo samo trojicu mještana i to Davora Borasa, Rudu Ilića i Dragana Vučića. Posla je puno pa i ovim putem apeliramo na sve koji mogu nek odvoje nešto vremena i uključe se u radove, Veliki tjedan je pred nama bilo bi lijepo da se zamišljeno odradi.

        Komunalno poduzeće Metković d.o.o. oko mrtvačnice je posadilo desetak stabala  i pripremili su još nekoliko rupa u koje će se također zasaditi. U pripremi je i iskop kanala za priključak mrtvačnice na elektro mrežu.

        Na pristupnoj rampi prema župnoj crkvi ugrađene su podizne  barijere za vozila. Već dugo postojeći lanac se ne stavlja a svjedoci smo navale vozila pred samu crkvu za vrijeme misa. Barijere su napravljene  tako da invalidi i  pješaci imaju nesmetan pristup a za potrebe  procesija, vozila moći će se jednostavno pomaći. Ovaj dan vrijedi zabilježiti i po još jednom događaju, velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom 2:0 u kvalifikacijama za SP u Brazilu. U jednom kadru na TV-u sa stadiona u Zagrebu vidjeli smo i jednog vidonjca za navijačkim šalom.

           >>> kasniji radovi

UJEDNO OBAVIJEST SVIM MJEŠTANIMA,

NAJAVLJENA TRIBINA ZA LEGALIZACIJU OBJEKATA U VIDU ODRŽAT ĆE SE POSLIJE USKRSA!

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

barijera za pristup

vozilima

Davor, Jajko i Rudo uređuju okoliš dvorane

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
skela čeka korisnike posađena stabla oko mrtvačnice